Keskuspuistossa täysi hulina päällä juoksun aikana

9.5.2017Ideapark-juoksu käydään tänäkin vuonna ympäri Lempäälää kauniissa maisemissa eivätkä juoksijat hölköttele kauppakeskuksen sisälle numerolappu rinnassa. Mutta menoa ja meininkiä riittää myös seinien sisäpuolella, sillä Ideaparkin keskusaukio on taas täynnä mukavaa oheistoimintaa.

Keskusaukiolla pidetään muun muassa suosittu, ilmainen InBody-kehonkoostumusmittausta. Yleisölle esitellään myös HighRoller-demo. HighRoller on FoamRollerin "päivitetty" versio, jossa rulla pyörii ilmassa tukien avulla. Yleisö saa näyttelyesityksen tuotteen erilaisista käyttötavoista.

Eikä oheistoiminta lopu tähän! Keskusaukiolla on useita ständejä, muun muassa LeKin oma piste, Easyfitin piste, McDavidin piste, Intersport Ideaparkin piste ja paljon muuta.

Nokian Panimo järjestää maistiaisia, golfin puttikisan pitää yhdessä ravintola Bufferi, Nokia River Golf ja Golf Pirkkala. Wilson ja Tampereen Tennisseura järjestää minitennistapahtuman.

Joten kaikille varmasti löytyy mieluista tekemistä sekä juoksun katsomosta että sisältä keskusaukiolta. Ja Ideapark-juoksun jälki-ilmoittautuminen on totutusti keskusaikiolla auki aamusta asti, jotta myös kisapäivänä pääsee mukaan juoksemaan.