Esittely

Ideapark-juoksu järjestetään lauantaina 27.5.2017. Tapahtumapaikka on luonnollisesti kauppakeskus Ideaparkin ympäristö Lempäälässä. Alueella on tapahtumapäivänä paljon muutakin nähtävää ja koettavaa ja tietysti n. 150 liikettä avoinna.

Ideapark-juoksu on sekä kilpailu niille, jotka sitä haluavat että myös mukava tapahtuma, jossa voi kuntoilla yhdessä ystävien kanssa ilman kilpailutavoitteita. Viime vuosina ovat yritysten työntekijöiden osanottomäärät mukavasti lisääntyneet, onhan työntekijöiden fyysinen kunto erittäin tärkeää työssäjaksamisen kannalta. Tänäkin vuonna sarjavaihtoehtona on joukkuepuolimaraton, joka on oivallinen vaihtoehto Tyky -toiminnaksi. Eikä Ideapark-juoksussa nimestään huolimatta tarvitse juosta, vaan kävely sauvoilla tai ilman on myös sallittua.

 

Ilmoittautuminen

Tapahtuu Juoksija -lehden sähköisen ilmoittautumispalvelun kautta. Linkin ilmoittautumiseen löydät Ilmoittautuminen -välilehdeltä. Sivulle pääset tästä. Maksutavat ovat verkkopankki ja luottokortti (Visa, MasterCard). Sähköinen ilmoittautuminen päättyy perjantaina 26.5. kello 16.00.

Tyky- ja Tyky-Onlinella, Smartumilla ja Smartum saldolla sekä Virike-seteleillä maksu ja ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia juoksu@leki.fi osoitteeseen. 

Ryhmäilmoittautumiset toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen juoksu@leki.fi. Viestiin tarvitaan juoksijoiden nimet, matkat ja paitojen koot.

Aiemman vuoden osallistumisen siirto tapahtuu ilmoittamalla sähköpostilla osoitteeseen juoksu@leki.fi eikä ilmoittautumista tällöin tehdä Juoksija- lehden kautta.

Lahjakortin saaneet ilmoittavat osallistumisensa sähköpostin kautta osoitteeseen juoksu@leki.fi. 

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista paikan päällä juoksupäivänä 27.5. kello 9.30 alkaen Ideaparkin keskuspuistossa. Jälki-ilmoittautuminen päättyy tuntia ennen oman sarjan lähtöä. Maksu käteisellä.

 

Jänikset

Puolimaratonilla juoksee kolme jänistä tavoiteaikoinaan 1:45, 2:00 ja 2:15. Jänikset tunnistaa vaatetuksesta ja esittelystä ennne starttia.

 

Parkkialue
Osallistujille löytyy hyvät parkkipaikat Ideaparkin parkkialueilla.

 

Osanottomateriaalin nouto

Osanottomateriaali on mahdollista noutaa Ideaparkin Intersportitsa juoksuviikolla ke-pe klo 11-13 ja 16-18 välisinä aikoina kaikkina kolmena päivänä. Perjantaina ilmoittautuneet eivät kuitenkaan voi noutaa materiaalia kuin vasta lauantaina. 

Osanottomateriaalin voi myös noutaa juoksupäivänä lauantain klo 9.30 alkaen keskuspuistosta. 

 

Joukkuepuolimaraton

Joukkuepuolimaratonin osuudet ovat pituuksiltaan 7,4 km, 5,5 km, 4,0 km ja 4,2 km. Vaihdot tapahtuvat huoltopisteillä, joihin on bussikuljetus. Jo osuutensa suorittaneille on bussikuljetus takaisin Ideaparkille. Bussiliikennöinnin hoitaa Hene Oy. Käy sivuilla kurkkamassa mitä palveluja yritys tarjoaa: http://www.hene.fi/.

 

Huoltopisteet
Puolimaratonin reitillä on 6 huoltopistettä + maalihuolto. Kympin reitillä huoltopisteitä on kaksi sekä maalialueen huoltopiste. Huoltopisteillä on tarjolla vettä ja urheilujuomaa (High5). 4. huoltopisteellä on tarjolla myös suolakurkkuja. Maalissa osallistujille jaetaan palautuspussit.

 

Liikenteenohjaus
Reitin varrella on runsaasti liikenteenohjaajia, jotka ovat saaneet asianmukaisen koulutuksen tehtävään. 

 

Reitti

Juoksun reitti sijoittuu sekä kevyen liikenteen väylille että yleisten liikenneteiden varteen. Tarkemmat reittikuvaukset sekä kartat löytyvät reitit-välilehdeltä.

Reitit on tarkistusmitattu toukokuussa 2016.

 

Ensiapu
Maalissa päivystää ensiapuryhmä ja reitillä kiertää oma ensiapuryhmänsä. Huoltopisteillä on jaossa mm. rakkolaastareita ja kylmägeeliä.

 

Suihku- ja saunamahdollisuus
Easyfitin suihkut ja saunat ovat käytössä 12-16. Easyfit sijaitsee Ideaparkin A-päädyssä toisessa kerroksesssa.

 

WC:t
Ideaparkin sisältä löytyy runsaasti wc-tiloja lähdössä ja maalissa. Lähtö-/maalialueelta löytyvät omat wc:t. Reitin varrella wc:t ovat Hakkarin urheilukentän huoltopisteen yhteydessä (n. 6 km) ja Ristimäen huoltopisteen yhteydessä (n. 12 km).

 

Palkinnot
Kaikkien juoksusarjojen kolme parasta palkitaan. Lisäksi arvotaan kaikkien juoksuun osallistuneiden kesken palkintoja. Kaikille osallistujille jaetaan myös osallistumismitali. 

 

Alkuverryttely
Ohjattu alkuverryttely lähtöalueella klo 12.40 ennen puolimaratonin lähtöä ja klo 13.10 ennen kympin lähtöä.

 

Vakuutus
Jokainen osallistuja osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan, järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia.

 

Valokuvaus

Tarkemmat tiedot tulossa myöhemmin.

 

Markkinointi

Tapahtuman järjestäjällä (Lempäälän Kisa) ja sen yhteistyökumppaneilla on oikeus suoramarkkinointiin.

 

Muutokset

Lempäälän Kisa pidättää oikeuden muutoksiin.

OSALLISTUJAINFO 2017

PDF-tiedostoOsallistujainfo 2017.pdf (215 kB)
PDF-tiedostoJoukkuepuolimaraton info 2017.pdf (240 kB)