Reitit

Vuoden 2018 Ideapark-juoksun reitit kulkevat hyvin pitkälti edellisten vuoden reittejä Lempäälän kuvakauniissa maisemissa. Puolimaratonin reitillä näkee kauniita vesistöjä, Lempäälän historiallista keskustaa ja puhdasta maaseutua kaikessa kauneudessaan. Kympin reitti kulkee myös maaseudun helläsäs huomassa ja kylän päätien vartta. Kolmen kilometrin matka juostaan Ideaparkin läheisyydessä.

Viime vuoden reittikartalta voi katsoa pääsuuntia vuoden 2018 reitteihin. Tällä hetkellä kisaorganisaatio vielä viilaa maali- ja lähtöalueen reittiä. Mahdolliset muutokset eivät siis tule olemaan suuria.

Lopullisista reiteistä ilmoitetaan verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa, ja reittikartat tulevat julki myös tälle sivulle hyvissä ajoin ennen juoksupäivää.

Reitit ovat sopivia myös avusteisten sarjojen osallistujille, ja reiteillä pystyy etenemään apuvälineillä.

LeKi pidättää oikeudet reittien muutoksiin.

 

Tässä viime vuoden reittien kuvaukset, jotka ovat pitkälti suuntaa-antavia vuodelle 2018:

Puolimaraton ja joukkuepuolimaraton

Lähtö Ideaparkista kevyenliikenteen väylää Moisioon ja edelleen Lempäälän keskustaan. Sieltä järvi-, pelto- ja maalaismaisemareittiä pitkin Ahtialaan ja edelleen Ideaparkiin. Reitti on pääosin asfalttipintaista kevyenliikenteenväylää, noin 7 km hiekkatietä.

Joukkuepuolimaratonin osuudet ovat pituuksiltaan 7,4 km, 5,5 km, 4 km ja 4,2 km. Vaihdot tapahtuvat huoltopisteillä, joihin on bussikuljetus. Bussiliikennöinnin hoitaa Hene Oy. Käy sivuilla kurkkamassa mitä palveluja yritys tarjoaa: http://www.hene.fi/.

 

10 km

Lähtö Ideaparkista puolimaratonin reittiä Moisioon, josta Moisionaukean kautta Kuivaspäähän, josta edelleen Ideaparkiin. Reitti on pääosin asfalttipintaista, noin 1 km hiekkatietä.

 

Nuoret (9-15-vuotiaat)

Lähtö Ideaparkista kevyenliikenteenväylää Marjamäkeen ja sieltä takaisin maaliin. Reitti on asfalttipintainen ja melko tasainen.

Juoksureitti 10 km

PDF-tiedostoJuoksureitti2011_10km.pdf (393 kB)

Juoksureitti puolimaraton

PDF-tiedostoJuoksureitti2011_pm.pdf (393 kB)

Juoksureitti nuoret

PDF-tiedostoJuoksureitti2011_lapset.pdf (392 kB)

Loppusuoran kannustusviittoja