Järjestäjät

Lempäälän Kisa ry

Lempäälän Kisa ry on Ideapark-juoksun pääjärjestäjä, ja tapahtuma on LeKin suunnittelema ja aloittama aikanaan 2007. Tapahtuman pääorganisaattorit ja talkoolaiset tulevat LeKistä.Seuralla on 11 vuoden kokemus Idepark-juoksun järjestämisestä. 

Lempäälän Kisa on vuonna 109 perustettu, yli 100-vuotias yleisseura. Seura on Lempäälän suurin liikuttaja ja yksi Suomen isoimmista ja perinteikkäimmistä yleisseuroista. Seurassa voi harrastaa useaa lajia, se tarjoaa liikuntamahdollisuuksia lapsesta vanhuksiin, matalan kynnyksen harrastamisesta aina kilpaurheiluun. Seuran huippu-urheilijat on menestyneet SM- ja kansainvälisellä tasolla, kuten Ari Pinomäki, Teemu Roininen ja Aino-Kaisa Saarinen.

Tutustu Lempäälän Kisaan tarkemmin

Kauppakeskus Ideapark Lempäälä

Ideapark-juoksu on nimensä mukaisesti järjestetty koko ajan kauppakeskus Ideparkissa, Lempäälän Marjamäessä. Kauppakeskus antaa tapahtumalle tilat ja olosuhteet, ja takaa ainutlaatuisen ympäristön juoksutapahtumalle.

Lisäksi tapahtuman aikana kauppakeskuksessa on auki yli 150 liikettä, joiden palveluista voi nauttia.

Tutustu Ideaparkiin tarkemmin

Lempäälän kunta on mukana tukemassa tapahtuman järjestelyä ja tukee aktiivisesti kuntalaisten liikunnallista elämäntapaa ja harrastusmahdollisuuksia!

Idepark-juoksun reitti avaa juoksijalle koko Lempäälän kauneuden ja monipuolisuuden: suuresta kauppakeskuksesta idyllisille omakotitaloalueille, Kuokkalan museoraitilta Hakkarin urheilukeskukseen ja Myllyrannan tapahtumapuistoon.

Tutustu tarkemmin Lempäälän kuntaan