Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen vuoden 2017 juoksuun on nyt avattu. Ilmoittautuminen tapahtuu Juoksija-lehden sivujen kautta. Pääset alla olevasta linkistä suoraan ilmoittautumiseen!

 

ILMOITTAUDU 2017 IDEAPARK-JUOKSUUN TÄSTÄ!

 

 

Sähköinen ilmoittautuminen päättyy perjantaina 26.5. kello 16.00. Jälki-ilmoittautuminen avataan juoksupäivänä 27.5. kello 9.30 Ideaparkin keskuspuistossa. Jälki-ilmoittautuminen sulkeutuu tuntia ennen oman sarjan lähtöä. Maksu käteisellä, Tykyonlinella tai liikuntaseteleillä paikan päällä (ei mahdollisuutta korttiveloitukseen).

 

 

HUOMIOITAVAA

 

Ryhmäilmoittautumiset toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen juoksu@leki.fi. Viestiin tarvitaan juoksijoiden nimet, matkat ja paitojen koot.

 

Aiemman vuoden osallistumisen siirto tapahtuu ilmoittamalla sähköpostilla osoitteeseen juoksu@leki.fi eikä ilmoittautumista tällöin tehdä Juoksija-lehden ilmoittautumispalvelun kautta.

 

Lahjakortin saaneet ilmoittavat osallistumisensa sähköpostin kautta osoitteeseen juoksu@leki.fi.


MAKSUTAVAT 

Juoksija-lehden ilmoittautumisen kautta maksutavat ovat verkkopankki, luottokortti (Visa, MasterCard).

 

Tyky- ja Tyky-Onlinella, Smartum-seteleillä ja Smartum-saldolla sekä Virike-seteleillä maksu ja ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia juoksu@leki.fi osoitteeseen, josta saat ohjeet maksuun.

Eazybreak-liikuntaseteli: Voit myös maksaa Eazybreak-seteleillä, jos yritykesi/työnantajasi on rekisteröitynyt Eazybreak-palvelun käyttäjäksi. Ohjeet ja tilauskoodi löytyvät TÄÄLTÄ