Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen keskeytetty toistaiseksi, sillä uutta tapahtumapäivää ei tiedossa.

TAPAHTUMA SIIRTYY SYKSYLLE KORONAVIRUKSEN VUOKSI. UUSI TAPAHTUMAPÄIVÄ EI VIELÄ TIEDOSSA. 

Ilmoittautumiset siirtyvät suoraan uudelle tapahtumapäivälle. Jos uusi päivä ei sovi, osallistumisen voi perua. Järjestäjällä on kokous 23.3. siirtoon liittyen, sen jälkeen tiedetään lisää käytänteistä ja tiedotetaan lisää jo ilmoittautuneille asiasta. LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

HUOMIOITAVAA

Ennakkoilmoittautuminen sulkeutuu juoksuviikolla, minkä jälkeen voi vielä ilmoittautua mukaan jälki-ilmoittautumisen kautta juokuspäivänä.

Jälki-ilmoittautuminen tapahtuu juoksupäivänä sunnuntaina tapahtumapaikalla Ideaparkissa. Jälki-ilmoittautuminen aukeaa aamulla (ei vielä tarkkaa aikaa tiedossa) Jälki-ilmoittautumispaikalla käyvät ainoastaan käteismaksu ja liikuntaetujen maksutavat (eivät kuitenkaan korttimaksut).

Ryhmäilmoittautumiset toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen info@leki.fi. Viestiin tarvitaan juoksijoiden nimet, matkat ja paitojen koot. Jos siis ilmoitat useamman henkilön, esimerkiksi työpaikaltasi, toteutuu se helpoiten ryhmäilmoittautumisella suoraan tapahtuman sähköpostiin.

Aiemman vuoden osallistumisen siirto tapahtuu ilmoittamalla sähköpostilla osoitteeseen info@leki.fi eikä ilmoittautumista tällöin tehdä ilmoittautumispalvelun kautta.

Lahjakortin saaneet ilmoittavat osallistumisensa sähköpostin kautta osoitteeseen info@leki.fi.


MAKSUTAVAT

Ilmoittautumis-palvelun kautta maksutavat ovat verkkopankki, luottokortti (Visa, MasterCard).

Meillä käyvät myös Smartum, Edenred, ePassi, Tyky mobiilimaksu.