Reitit

Puolimaraton

Puolimaratonin reitti uusitaan. Uusi reitti kulkee enemmän Lempäälän sykkeessä, ja Ahtialassa kiertävä lopun soraosuus poistuu. Uudella reitillä juostaan esimerkiksi Hakkarin urheilupuiston, Real Parkin Myllyniemen tapahtumapuiston ja Kuokkalan museoraitin läpi. Uusittu reitti on vielä viimeisiä viilauksia vaille valmis, ja kun reitti on tarkastusmitattu, laitetaan reittikartta esille. keväällä tarkoitus tehdä myös reittivideo.

Kymppi

Myös Kympin reitti uusitaan. Reitin alkupuoli on hyvin pitkälti sama kuin puolikkaalla, ja reitti kaartaa takaisin Moision kohdalla ja tulee läpi uuden Turkkisenpellon asuinalueen. Miesten ja naisten sauvakävely-sarjan reitti on sama kuin Kympin juoksijoilla.

Nuorten matka noin 3 km

Nuorten noin kolmen kilometrin lenkki suuntaa Ideaparkilta Real Parkille ja palaa takaisin kauppakeskukseen. 

Avusteiset sarjat

Avusteisen sarjan pidempi matka on kympn reitti ja lyhyempi reitti on nuorten reitti. Molemmat reitit soveltuvat esimerkiksi pyörätuolilla mentäessä ja suunnittelu on tehty yhdessä asiantuntijan kanssa.

Lähtö ja maali

Kaikkien matkojen lähtö tapahtuu Ideaparkin sisältä keskusaukiolta, jossa tapahtuu seremoniallinen lähtö. Seremoniallinen lähtö ei ole virallinen lähtölaukaus, vaan yhteinen ja juhlallinen lähtö matkalle. Keskusaukiolta siirrytään seremoniallisessa lähdössä lähtöalueelle A-päädyn parkkipaikalle, josta varsinainen matka starttaa.

Maaliintulo on Ideaparkin sisällä, reitit tulevat Ideparkin takakautta ja sisään tullaan Ideapark Sportin takaovesta, ja maali on urheilukeskuksen sisällä.