Osallistujainfo

Tältä sivulta SINÄ JUOKSIJA löydät kaikki tärkeät tiedot, mitä juoksija tarvitsee ennen juoksupäivää tai kun miettii, lähteäkö mukaan. Lisäksi Osallistujalle-sivun alasivuista löytyvät erikseen kohdat sarjoille, aikataululle, reiteille ja usein kysytyille kysymyksillä.

Tapahtumapaikka on luonnollisesti kauppakeskus Ideaparkin ympäristö Lempäälässä. Alueella on tapahtumapäivänä paljon muutakin nähtävää ja koettavaa ja tietysti noin 150 liikettä avoinna.

Jänikset

Puolimaratonilla juoksee kolme jänistä. Jänikset tunnistaa vaatetuksesta ja esittelystä ennne starttia. Jänisten tavoiteajat ilmoitetään lähempänä starttia.

Parkkialue
Osallistujille löytyy hyvät parkkipaikat Ideaparkin parkkialueilla.

Osanottomateriaalin nouto

Osanottomateriaalin voi mahdollisesti noutaa juoksuviikolla Ideaparkista (paikka tarkentuu lähempänä).

Osanottomateriaalin voi myös noutaa juoksupäivänä sunnuntaina aamusta alkaen Ideparkin sisältä tapahtuma-alueelta.

Joukkuepuolimaraton

Joukkuepuolimaratonin osuudet olivat 2017 pituuksiltaan 7,4 km, 5,5 km, 4,0 km ja 4,2 km.  Vuonna 2019 matkoihin voi tulla pieniä muutoksia, jos reittejä hieman muutetaan, mutta viime vuosi antaa vahvaa osviittaa. Vaihdot tapahtuvat huoltopisteillä, joihin on bussikuljetus. Jo osuutensa suorittaneille on bussikuljetus takaisin Ideaparkille. Bussiliikennöinnin hoitaa Hene Oy. Käy sivuilla kurkkamassa mitä palveluja yritys tarjoaa: http://www.hene.fi/.

Huoltopisteet
Puolimaratonin reitillä on kuusi huoltopistettä + maalihuolto. Kympin reitillä huoltopisteitä on kaksi sekä maalialueen huoltopiste. Huoltopisteillä on tarjolla vettä ja urheilujuomaa. Neljännellä huoltopisteellä on tarjolla myös suolakurkkuja. Maalissa osallistujille jaetaan palautuspussit.

Liikenteenohjaus
Reitin varrella on runsaasti liikenteenohjaajia, jotka ovat saaneet asianmukaisen koulutuksen tehtävään. 

Reitti

Juoksun reitti sijoittuu sekä kevyen liikenteen väylille että yleisten liikenneteiden varteen. Tarkemmat reittikuvaukset sekä kartat löytyvät reitit-sivulta.

Ensiapu
Maalissa päivystää ensiapuryhmä ja reitillä kiertää oma ensiapuryhmänsä. Huoltopisteillä on jaossa mm. rakkolaastareita ja kylmägeeliä.

Suihkumamahdollisuus
Ideapark Sportin pukutilat ja suihkut ovat käytössä koko tapahtuman ajan.

WC:t
Ideaparkin sisältä löytyy runsaasti wc-tiloja lähdössä ja maalissa. Puolimaratonin reitin varrella on useampi wc, paikat tarkentuvat reittien valmistuttua. Kympin ja 3 kilometrin reiteillä ei ole wc:itä.

Palkinnot
Kaikkien juoksusarjojen kolme parasta palkitaan. Lisäksi arvotaan kaikkien juoksuun osallistuneiden kesken palkintoja. Kaikille osallistujille jaetaan myös osallistumismitali. 

Alkuverryttely
Ohjattu alkuverryttely joko Ideapark Sportissa tai keskusaukiolla noin klo 12.20 ennen puolimaratonin lähtöä ja noin klo 12.50 ennen kympin lähtöä. Alkulämmittelyn ajat tarkentuvat.

Seremonialähtö

Ennen jokaista starttia suoritetaan seremonialähtö. Seremonialähdössä kaikki osallistujat kootaan keskusaukiolle, josta juhlallisesti siirrytään startin jälkeen Ideaparkin läpi ulos varsinaiselle lähtöpaikalle. Varsinainen startti lähtee hyvin pian siitä, kun seremonialähdössä ollaan siirrytty lähtöalueelle. 

Lähtö- ja maalialue

Seremonialähtö tapahtuu Ideaparkin sisältä keskusaukiolta. Lähtöalue on Ideaparkin A-päädyssä ulkona. Maaliin tullaan kiertämällä Ideapark takakautta, ja maali sijaitsee sisällä Ideapark Sportissa kauppakeskuksen sisällä.

Vakuutus
Jokainen osallistuja osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan, järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia.

Markkinointi

Tapahtuman järjestäjällä (Lempäälän Kisa) ja sen yhteistyökumppaneilla on oikeus suoramarkkinointiin.

Muutokset

Lempäälän Kisa pidättää oikeuden muutoksiin.