Osallistujainfo

Osallistujainfot juoksijoille ja joukkueille

Uusi juoksupäivä on la 19.9.

Tältä sivulta SINÄ JUOKSIJA löydät kaikki tärkeät tiedot, mitä juoksija tarvitsee ennen juoksupäivää tai kun miettii, lähteäkö mukaan. Lisäksi Osallistujalle-sivun alasivuista löytyvät erikseen kohdat sarjoille, aikataululle, reiteille ja usein kysytyille kysymyksillä.

Tapahtumapaikka on luonnollisesti kauppakeskus Ideaparkin ympäristö Lempäälässä. Alueella on tapahtumapäivänä paljon muutakin nähtävää ja koettavaa ja tietysti noin 150 liikettä avoinna.

Jänikset

Tällä hetkellä (31.1.2020) ei vielä tarkkaa tietoa jäniksistä tälle vuodelle.

Parkkialue
Osallistujille löytyy hyvät parkkipaikat Ideaparkin parkkialueilla.

Osanottomateriaalin nouto

Osanottomateriaalin voi myös noutaa juoksupäivänä lauantaina 19.9. Ideaparkin sisältä, paikka tarkentuu lähempänä tapahtumaa. Ennakkomateriaalin jaosta ei ole vielä tietoa, toteutuuko se.

Joukkuepuolimaraton

Joukkuepuolimaratonin osuudet olivat 2019 pituuksiltaan 6,9 km, 7,6 km, 2,6 km ja 3,9 km. Tänä vuonna todennäköisesti samansuuntaiset. Vaihdot tapahtuvat huoltopisteillä, joihin on bussikuljetus. Jo osuutensa suorittaneille on bussikuljetus takaisin Ideaparkille. 

Huoltopisteet
Puolimaratonin reitillä on kuusi huoltopistettä + maalihuolto. Kympin reitillä huoltopisteitä on kaksi sekä maalialueen huoltopiste. Huoltopisteillä on tarjolla vettä ja urheilujuomaa. 

Liikenteenohjaus
Reitin varrella on runsaasti liikenteenohjaajia, jotka ovat saaneet asianmukaisen koulutuksen tehtävään. 

Reitti

Juoksun reitti sijoittuu sekä kevyen liikenteen väylille että yleisten liikenneteiden varteen. Tarkemmat reittikuvaukset sekä kartat löytyvät reitit-sivulta.

Ensiapu
Maalissa päivystää ensiapuryhmä ja reitillä kiertää oma ensiapuryhmänsä. Huoltopisteillä on jaossa mm. rakkolaastareita ja kylmägeeliä.

Suihkumamahdollisuus
Ideapark Sportin pukutilat ja suihkut ovat käytössä koko tapahtuman ajan.

WC:t
Ideaparkin sisältä löytyy runsaasti wc-tiloja lähdössä ja maalissa. Puolimaratonin reitin varrella on useampi wc, paikat tarkentuvat reittien valmistuttua. Kympillä on yksi wc. 3 kilometrin reitillä ei ole wc:tä.

Palkinnot
Kaikkien juoksusarjojen kolme parasta palkitaan. Lisäksi arvotaan kaikkien juoksuun osallistuneiden kesken palkintoja. Kaikille osallistujille jaetaan myös osallistumismitali. 

Alkuverryttely
Ei vielä tarkkaa tietoa tässä kohtaa.

Lähtö- ja maalialue

Ei vielä tarkkaan tiedossa, uusia reittejä hahmotellaan.

Vakuutus
Jokainen osallistuja osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan, järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia.

Markkinointi

Tapahtuman järjestäjällä (Lempäälän Kisa) ja sen yhteistyökumppaneilla on oikeus suoramarkkinointiin.

Muutokset

Lempäälän Kisa pidättää oikeuden muutoksiin.

Tässä mallina vuoden 2019 ohjeet. Vuoden 2020 ohjeet lisätään sivuille lähempänä juoksua.