Tietoa ilmoittautuneille tapahtuman perumisen vuoksi

24.8.2020

Hyvä Ideapark-juoksuun 2020 ilmoittautunut

Ideapark-juoksun järjestäjät ovat päätyneet perumaan tämän vuoden tapahtuman. Koska tällä hetkellä koronavirusepidemian tilanne Suomessa on hyvin arvaamaton eikä sen tulevasta suunnasta ole varmuutta, järjestäjät eivät halunneet ottaa mitään terveysriskiä tapahtuman järjestämisen kanssa.

Ideapark-juoksu on tarkoitus järjestää jälleen 2021.

Juoksuun ilmoittautuneille ja osallistumismaksun maksaneille on tässä tilanteessa kaksi vaihtoehtoa.

1. Juoksun ilmoittautumisen voi siirtää suoraan vuodelle 2021. Jos haluat siirtää osallistumisesi, ole yhteydessä ilmoittautumispalvelu Evention asiakaspalveluun sähköpostilla asiakaspalvelu@eventio.fi. Ilmoita heille tietosi ja että olet siirtämässä Ideapark-juoksun osallistumisesi vuodelle 2021. He tekevät siirron. Siirtotapauksessa osallistumismaksua ei palauteta, vaan se siirtyy ensi vuodelle.

2. Jos et halua siirtää osallistumistasi, maksetaan tämän vuoden osallistumismaksu takaisin. Takaisinmaksu tapahtuu myös osallistumispalvelu Evention kautta. Täytä palautuslomake täältä: https://www.eventio.com/peruutus/. Palautukseen vaaditaan tiedot osallistumisvahvistuksesta. Jos sitä et enää löydä, kannattaa olla yhteydessä Eventio asiakaspalveluun.

Jos et ilmoittautuessasi maksanut maksua tai olet jo aiemmin esimerkiksi tapahtumasiirron keväästä syksylle kohdalla saanut palautuksen ja perunut ilmoittautumisesi, silloin tilanne on kunnossa eikä toimenpiteitä tarvita. Tämä viesti on lähetetty sähköpostilla kaikille ilmoittautuneille varmuuden vuoksi, jotta tieto perumisesta tulee perille.

Tapahtumajärjestäjä pahoittelee Ideapark-juoksun peruuntumista.

Ystävällisin terveisin
Ideapark-juoksun väki

Kysymyksiin aiheesta vastaa Jorma Kunnas, jormakunnas9@gmail.com